Alcove Thonglor 10

Alcove Thonglor 10

Az Alcove Thonglor 10 társasház épülete Thaiföldön Bangkok Khlong Tan Nuea kerületben található. A 23 emelet magas épület 2009-ben épült. Az ingatlan a BTS Ekkamai-tól 1,2 kilométerre, az MRT Sukhumvit-tól 4,5 kilométerre, és a Sirati gyorsforgalmi úttól 2,4 1,2 kilométer távolságra van.

A projekt fejlesztője a Samirano Group, amely az egyik leggyorsabban fejlődő ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó cég Bangkokban.

Az Alcove Thonglor 10 társasházban 135 lakóegység található. Az apartmanok között 32 négyzetméteres stúdiólakások, és 1-2 hálószobás lakások vannak, amelyek 40-54, és 71-78 négyzetméteresek. A szobákhoz fürdőszobák tartoznak, és a hatalmas ablakú szobákhoz erkélyek csatlakoznak. A kényelmi létesítmények uszodából, felszerelt edzőteremből, szaunából állnak és futópálya, kert veszi körül.

A biztonsági létesítményei: parkoló, kamerarendszer és parkoló.

A társasházból a közeli iskolák, mint a Chiwasom Beauty and Health szakiskola, és Singapore International School of Bangkok, az Ekkamai International School alig pár száz méterre vannak. Legközelebbi kórházak, a Camilian, és a Sukhumvit kórház 1,2 kilométerre érhetőek el.

Alcove Thonglor 10

Az Ekkamai Mall, és az Ekkamai power Centerhez gyalogosan pár perc alatt lehet eljutni.

Az Alcove Thonglor 10 közelében népszerű projektek találhatóak, mint a D25 Thonglor, a Modern Town, a The Fine Bangkok Thonglor-Ekamai, és a Ceil By Sansiri.

Az Alcove Thonglor 10 közelében 2 repülőtér is található, a Don Mueang reptér 30 kilométerre, a  Suvarnabhumi Repülőtér 25 kilométerre van az épülettől.