Könyvelőiroda Budapesten: kis és közepes méretű termelő-, kereskedő- és szolgáltató cégeknek ideális

Cégünk 1992 évben alakult azzal a céllal, hogy belföldi és külföldi gazdálkodók számviteli és munkaügyi nyilvántartásait vezesse, illetve adó és bér ügyekben tanácsadási tevékenységet fejtsen ki. Ha szüksége van egy könyvelő cégre Budapesten lépjen kapcsolatba velünk!

könyvelés budapesten

A cég főkönyvelője többek között banki (Postabank), lízing (Leasfinanz), illetve vállalkozói (Piatnik) cégek főkönyvelőjeként dolgozott, amely megalapozta átfogó rálátását a különféle számviteli és gazdálkodási problémák megoldására fenti területeken. Ezen kívül rendelkezik költségvetési könyvelési vizsgával is. Látogassa meg oldalunkat bővebb informácioért.

Árképzési elvem alapján, amely nem kizárólag a könyvelt bizonylati tételszámra alapul, hanem az elszámolások összetettségére, a felelõsségre, a szakmai környezet folyamatos biztosítására, továbbá az ügyfél vállalkozásának méretét, tevékenységének volumenét is figyelembe veszi, a megállapított könyvelési alapdíjminimum:
egyéni vállalkozó 5.000,-Ft/hó + Áfa
társas vállalkozó 20.000,-Ft/hó + Áfa
A végleges díj mértéke természetesen ügyfelenként, a felek közötti megegyezéssel alakul ki.
Bér és munkaügy: 2.500,-Ft/fõ/hó + Áfa

Ezen felül 1 havi (13. havi) könyvelés alapdíj + áfa kerül felszámításra a gazdálkodó éves bevallásainak, adatszolgáltatásainak, és a beszámoló elkészítésének ellenértékeként. A közölt árak tartalmazzák a
társaság teljeskörû könyvvezetési, beszámolókészítési, adóbevallási kötelezettségének teljesítését, bér és munkaügyi elszámolását, az elektronikus adatszolgáltatásokat, információszolgáltatásokat az ügyvezetés illetve tulajdonosok részére, szükség esetén az ellenõrzõ hatóságok elõtti képviseletet.

Kapcsolódó írások:

Könyvelés Budapesten: mit kell tudnia egy jó könyvelőnek?
Könyvelés Budapesten: személyre szabott, teljes körű információkat szolgáltatunk
Könyvelő Budapesten: az Ön elvárásainak megfelelő részletességgel
Adócsökkentés a hírek ellenére nem várható jövőre